Route Cercal do Alentejo - Porto Covo Toggle

TRAILS4FUN biedt individuele wandelvakanties in de prachtige en nog ongerepte omgeving van de Alentejo in Portugal. Onze arrangementen zijn geschikt voor wandelaars, vogelaars, liefhebbers van bloemen, cultuurminnaars, zonaanbidders en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. Een redelijke conditie is wel vereist.

We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, wandelroutes en transport. GPS of wandelgids optioneel. Uw wandeling kan op elke datum beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunt u verschillende wandeltochten en activiteiten met elkaar combineren. Daarnaast verhuren wij prachtige vakantiehuizen en mountainbikes. Ook groepen kunnen bij ons terecht.

Deze schitterende wandeling gaat door kurk-eikenbossen, langs een ravijn, over heuvels, door weilanden met geiten, varkens, koeien en u zult zeker ook schapen tegenkomen. In de lucht zult u vele van de meer dan honderd vogelsoorten ontwaren. Het laatste traject van deze wandeling voert langs de zandduinen naar het pittoreske vissersplaatsje Porto Covo.

Bekijk Kaart Google Earth Download GPS
ShutDown