Route Vila Nova de Milfontes - AlmograveToggle

TRAILS4FUN biedt individuele wandelvakanties in de prachtige en nog ongerepte omgeving van de Alentejo in Portugal. Onze arrangementen zijn geschikt voor wandelaars, vogelaars, liefhebbers van bloemen, cultuurminnaars, zonaanbidders en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. Een redelijke conditie is wel vereist.

We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, wandelroutes en transport. GPS of wandelgids optioneel. Uw wandeling kan op elke datum beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunt u verschillende wandeltochten en activiteiten met elkaar combineren. Daarnaast verhuren wij prachtige vakantiehuizen en mountainbikes. Ook groepen kunnen bij ons terecht.

Deze wandeling gaat eerst naar Ilha do Pessegueiro, een klein eiland aan de westkust van Portugal. Hier kunt u in het restaurant wat nuttigen. U loopt over smalle paden, afwisselend door zandduinen, over het strand, langs hoge ruige kliffen met vrijwel altijd de Atlantische Oceaan als decor. Onderweg komt u ondermeer afgelegen strandjes tegen, die u uitnodigen tot het nemen van een verfrissemde duik of om gewoon even van de zon te genieten. Het laatste stuk is adembenemend, gaat langs hoge rotsen en kliffen, waarna u uiteindelijk arriveert in Vila Nova de Milfontes.

Bekijk Kaart Google Earth Download GPS
ShutDown