Route Cercal do Alentejo - Saõ LuísToggle

TRAILS4FUN biedt individuele wandelvakanties in de prachtige en nog ongerepte omgeving van de Alentejo in Portugal. Onze arrangementen zijn geschikt voor wandelaars, vogelaars, liefhebbers van bloemen, cultuurminnaars, zonaanbidders en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. Een redelijke conditie is wel vereist.

We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, wandelroutes en transport. GPS of wandelgids optioneel. Uw wandeling kan op elke datum beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunt u verschillende wandeltochten en activiteiten met elkaar combineren. Daarnaast verhuren wij prachtige vakantiehuizen en mountainbikes. Ook groepen kunnen bij ons terecht.

Deze stevige, maar bijzonder mooie wandeling voert u van Cercal door de ruige natuur van de Alentejo naar Saõ Luís. Onderweg komt u ondermeer een prachtige waterval tegen (Rocha de Água d’Alte). Al wandelend door de bergen kunt u op enkele toppen de Atlantische oceaan zien. Zeker bij helder weer kunt u van adembenemende uitzichten genieten. Mocht het een warme dag worden, dan raden wij u aan de tocht om te keren en deze aan te vangen bij Saõ Luís. Op het einde van de route zit namelijk een stevige klim (329 meter hoogte) waar u ongetwijfeld zult aankomen in de middag, wanneer het qua temperatuur het warmst is.

Bekijk Kaart Google Earth Download GPS
ShutDown