Route Vale Seco - Santiago do CacémToggle

TRAILS4FUN biedt individuele wandelvakanties in de prachtige en nog ongerepte omgeving van de Alentejo in Portugal. Onze arrangementen zijn geschikt voor wandelaars, vogelaars, liefhebbers van bloemen, cultuurminnaars, zonaanbidders en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. Een redelijke conditie is wel vereist.

We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, wandelroutes en transport. GPS of wandelgids optioneel. Uw wandeling kan op elke datum beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunt u verschillende wandeltochten en activiteiten met elkaar combineren. Daarnaast verhuren wij prachtige vakantiehuizen en mountainbikes. Ook groepen kunnen bij ons terecht.

Vanuit Vale Seco begint de wandeling via de oude pelgrimsroute naar Santiago do Cacém. Onderweg komt u langs oude ruines (Convent of Nossa Senhora do Loreto) en opgravingen uit de Romeinse tijd (Miróbriga). In Santiago heeft u de mogelijkheid het oude, deels gerenoveerde kasteel te bezoeken. Ook hier weer prachtige vergezichten over de omgeving.

Bekijk Kaart Google Earth Download GPS
ShutDown